rutten söndag

dålig uppdatering. men har skuttat på små moln hela veckan lång. dock trött som ett as, men glad ändå.
nu har jag stött på ett hinder som det verkar och jag känner en svacka komma. har varit en dålig dag.

önskar det vore helg imorgon igen..


happy happy happy!

JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET! I flogsta, uppsala. helt superglad är jag!!! trodde aldrig jag skulle få tag på en. skitsamma att jag får betala lite innan och vet ju faktiskt inte om jag kommer in ens, men det bara måste jag(!) är iaf jättelycklig nu och allt känns lite för bra för att vara sant. bara några meter ifrån kajsas lägenhet även. som sagt, för bra för att vara sant. så nu är det bara hålla tummen och invänta besked!


spexarna


the man and I är ensamma hemma. dreamteam så att säga. har gjort en underbart god smoothie med blåbär och hallon, så är nu himla nöjd! sen blir det lite slappa med popcorn framför så ska det låta tänkte jag. och har en del av smoothien kvar även, hihi! har dragit på mig en envis och odräglig förkylning tyvärr men halsen är nästan bra nu så förhoppningsvis släpper allt snart. konstigt hur mkt snor det kan bildas i en människa förresten. men nog om det. nu ska jag och marre spexa vidare! ciao!

"man ska inte jämföra"


det här blir bra


snart finns sånahär sommarkvällar igen. sommaren väntar bakom krönet. våren är åtminstone här nu.
och nu dröjer det inte så länge tills jag tänkte dra mitt pick och pack till mallis. nu, sova!

är i en lycklig tid

har haft en toppentoppentoppenhelg!

som natt och dag

älskar jobbet, älskar att det är långhelg, älskar att vara glad. känner mig så tillfreds idag på nåt sätt.
igår ville jag mest bara inte göra någonting. allt som jag tycker är roligt var inte roligt längre, allt var ledsamt och livet var helt enkelt en tragedi. trodde det skulle hålla i sig, men det gjorde det inte. idag finns det hopp!

Glad Påsk på er!


RSS 2.0