har en feel-good-dag


och glad att jag inte har en såndär finnperiod nu. uscha! det var ju nästan synd om mig.
men nu är det som vanligt igen. och jag har saker att se framemot, vilket gör mig glad! vädret är inte med mig, men det stör inte mitt braiga humör idag. idag skulle jag kunna uträtta mirakel känner jag.

idag fyller mamsen år!


det här är min söta mamma (och syster). och idag är det hennes födelsedag! PUSS på dig mamma!

Fredag med stort F

blir slappa med min andra familj idag tror jag. slappa blir det åtminstone. och nästa vecka är jag ledig hela veckan lång. blev ju ingen utlandsresa tyvärr, men får hoppas på finväder här hemma. det är ju tydligt att det finns i luften iaf. typiskt till kvällarna spricker det upp extra, men men. ska inte klaga! ha en trevlig helg!

tröstäter


alltså, limpa med leverpastej och gurka. det är konstigt underbart gott!

här var det dålig uppdatering

I am a busy woman. önskar jag kunde filma mina extremt spännande dagar och lägga upp här på bloggen. tror alla skulle uppskatta det.. kanske.. inte. men hade iaf en skitrolig vecka förra veckan. alla dagar var bra!

måndag: lugn måndag, med träning på kvällen bara. tisdag: full fart! negerbollens dag, jag tove och sara firade för fullt. var även på konsert och en hetsig biltur! onsdag: jobb, sen tåg mot uppsala och kajsa. superskoj! torsdag: slöa i uppsala. fredag: stockholm, knäppte kort på "the studio" och var lite sådär coola. på kvällen tog jag färjan till gotland och visby. lördag: firade morfars 90-årsdag! söndag: upp 05.30, åkte ifrån gotland och hemma ca 16.00.

full fart hela långhelgen och det har varit underbart kul! kunde tyvärr inte vara med och fira min favoritlimpa som fyllde 20, men annars var det tip top, 5 av 5 toasters! jag är glad!

tränad och trött


det sägs att det vankas varmare väder. håller tummarna!
imorgon är det tisdag igen. blir nog lagomt plågsam som vanligt, men är ju snart ledig igen iaf. och är förhoppningsvis på ett bra humör, så då går det som en dans. nu, sova!

p.s. negerbollens dag imorgon. firas i bergsjö, wiie! d.s.

myshelg


idag ska jag, och mina fina kompisar, åka till enönger och chilla litt hos linn. det blir niCe!
de senaste två dagarna har jag hängt med ragnar och kusen som varit hemmavid. mycket trevligt!
har varit en snabb och skön vecka, tack och lov! nästa blir väl inte heller alltför tung tror jag. även internet har börjat repa sig. gött!

moving forward

mitt internet är kajko. har lyckas ta mig in ca 20 minuter per dag nu i en veckas tid ungefär. väldigt störande! just nu fungerar det otroligt bra, (dock snyltar jag på någon annans, tack snälla du!) vi får se om det håller i sig.

annars har jag varit på konsert idag, som var väldigt bra! och imorgon är det helg igen. och svackan har gått över!

RSS 2.0