dubbelhakorna


syskonen skarin har koll på sina allra bästa sidor.

jag trodde också allt var en lögn

man vet inte förrän man är där. och sen är man fast. men gud vad det är härligt!

puss


prinsen har stuckit till gotland. men vi tog en liten tur med båten tidigare idag, och hade några fina timmar på tallskär med sol och bad. mycket fin dag! imorgon väntar minsann jobb, match och kanske lite häng på kalaset i stan på kvällen. ikväll: äta flöt och titta tv i mjukiskläder. ja-a-då!

chillar lite och tänker på framtiden


grämer mig lite över framtiden faktiskt. vill inte börja jobba igen. vill va ledig. vill ha sommar. vill va hemma. längtar inte ens till uppsala. finns för mycket bra här hemma nu. nu ska jag nog "trösta" mig med lite popcorn. mår ju hur bra som helst egentligen. tråkig man är som hänger upp sig på småsaker istället för att leva i nuet.

havet


det går bra nu


gillar livet helt enkelt.

tycker om en fin kille som har namnsdag idag


grattis <3

mörbultad


bara ta nya tag för mer träning. en vilodag räcker inte riktigt för min kropp längre, efter skada och uppehåll. seg som tusan! men på nåt vis går det nog. det är ju kul också!

träningsdag

11-18, träningsdag med fotbollslaget på brovallen. tjarrå!

p.s. hade en superbra dag igår, rakt igenom! d.s.

annars är jag nöjd tack!


det enda som saknas nu är ju egentligen sommaren. ge oss nån värmebölja!! en vecka med sol och värme åtminstone. dagar att steka i solen innan det blir jobbjobbjobb igen.

vilar glad. i din famn

Sjön vilar tätt mot stranden.
Himlen oändligt blå.
Jag står med dig i handen.
Mörkret faller.
Och du lyser så.

Nära vill jag vara.
Lugn vid din varma själ.
Jag är en barnsång bara.
Den är enkel och menar så väl.

hemkommen

förlåt för dålig uppdatering, men blev lite upptagen. hade inte datorn med mig till tove i stockholm heller, så det har inte blivit alltför mycket datapillande de senaste tre dagarna. men nu så är jag hemma igen, i kära hälsingland. tråkigt att åka från tove dock, men det var också kul att komma hem igen.

ikväll blev det lite mys framför tv:n med familjen och jesper. imorgon verkar det bli sol så hoppas på det, för isf ska jag sooola. livet leker, ehe

kom-pisar


igår hittade jag de här trevliga vännerna i ett stenbrott i hide. de var så söta och oskyldiga.
imorgon kommer anna och gabriel hit till ön, så då blir det till att hyra cykel och bika runt lite tror jag (hoppas på finväder) myspys hur som helst!

som dag och natt



1. jag och elina badar i vågorna i fridhem. gårdagens härliga sommardag med blå himmel, bad och sol!
2. en vik in vid morbrors stuga utanför slite. grått, grått, grått! (fast bra dag ändå)

finbrorsan


det blev aldrig tofta idag, men det blev fridhem istället. ingen fin sandstrand, men vilket otroligt vackert ställe. och det var massa vågor, så det blev bad och lek! skön dag!

godmorgon solen!


igår var det en del regnande, inte jättekult väder, men idag skiner solen från blå himmel. därför blir det tofta strand idag. dock blir det nog ett besök på sjukhuset senare idag, inte lika kul, men läget är stabilt iaf.

en underbar torsdagkväll


hela veckan har varit superbra! och om ca 30 minuter börjar vi bila ner mot nynäshamn och över till gotland inatt. kan nog bli nån uppdatering om hur vi har det, när jag får nån tid över. ska njuta av semestern nu. hejsvejs så länge!

när du ser på mig


när jag ser på dig

är g l a d


21 ½

idag har man bara ett halvår kvar tills man är 22 då, ehe. känns ju sådär faktiskt! börjar bli så himla gammal nu. men annars hade jag en supertrevlig kväll på borka igår med fotbollslaget. det kan man ha även fast man är gammal och skadad, haha. nu längtar jag bara efter lite mer sol igen.

är faktiskt lite synd om mig idag


gjorde illa låret igår på fotbollen. blä! men det är ju sånt som händer. tråkigt att det ska gå ut över jobb och andra saker bara. att man knappt kan gå normalt. men förhoppningsvis är det lite mjukare tills imorgon redan så man kan halta någorlunda "snyggt" iaf. går som en skadeskjuten, skitnödig pensionär just nu. men nu kan det ju bara bli bättre! har fått lite sol på mig idag iaf, det var väldigt skönt!

RSS 2.0