längtar inte hit, längtar inte hem, längtar inte bort

saknar mamma.
pappa, martin och julia också för den delen. gråter nästan så fort jag tänker på dem.
är nog dags att ringa hem imorgon. nu är det godnatt!

i guess you can hang with me


regn och rusk. innedag idag. men nu har jag fått största delen av min tvätt tvättad iaf.
nu blir det mattediagnoser och musik på hög volym. (skönt att det inte är så lyhört här, stort plus!)

johanna skorven skarin


saknar sina "gamla" fina vänner som är lite utspridda i landet. ska bli så kul när hon ser er nästa gång.
men nu lever hon livet i uppsala, med plugget, och sina nyfunna fina vänner. får se vad som händer idag!

trevlig helg!

when it's cold outside


middag hos anna och gabriel idag (betalning=diskning), quesadillas, gott gott! sen plugg på bibblan. träd och en massa äckelfåglar har tryckts in i skallen. artprov imorgon. ska nog gå bra ändå tror jag, trots mitt fågelhat.

nöjd tjej!

har varit i iggesund i helgen igen. blivit lite mycket på sistone, men det har ju hänt massa saker.
idag fyller min fina storasyster år, så det var anledningen denna helg.

har varit en mycket trevlig helg. massa mys, kemiplugg förvisso (men det är okej), häng med sara. och nu, tillbaka i uppsala, ska man hänga med bästa paret i världen.

jag mår bra


förut hatade jag hösten. kall, tråkig, regnig och grå. men förra året fick mig att ändra inställning och det håller i sig. nog för att jag gillar de andra årstiderna bättre, men den har höjts så att säga.

den här veckan har det varit jättefina höstdagar här i uppsala. blå himmel, sol och man har sett de vackra färgerna mycket bättre. dock har det blåst idag så man knappt tog sig framåt, men det är ju inte hela världen ändå. nu snart ska jag åka och träffa karin. ciao!

guldklimpen


posarn

födelsedagsfirande

idag blir det födelsedagsfirande för ida i min klass som fyller 20 år på söndag.
karin har inflyttningsfest imorgon också, men jag blir tvungen att åka hem för det är sångtime i hudik på söndag. men men. det är bara synd att allt händer på samma gång. men annars är det grymt och livet leker!

trevlig helg!

go och gla'


sara är här och hälsar på förresten. mötte upp henne på stationen i förmiddags efter skolan, sen gick vi hem till mig. hon var lite rundare än när jag såg henne sist (mycket kan ju hända på några veckor), men vad gjorde det!

eftermiddagen/kvällen spenderade vi med och hos karin. jättetrevligt!

SOVMORGON!

har inte haft sovmorgon på flera veckor känns det som. vi börjar nästan 8.15 varje dag även om vi bara har typ en lektion. men imorgon(!!), sovmorgon till 13.15! känns underbart. har inte sovit ut på flera dagar (läs veckor).

så, nu ska jag gå och lägga mig så jag kan gå upp hyfsad tid imorgon och ändå vara utvilad. sen bara ta det lugnt och göra lite vad jag vill innan jag sticker till skolan. skönt!

home sweet home

skönt att vara hemma i flogan igen efter en turbulent weekend i liverpool. men med rätt mycket fritid ändå. det blev en hel del tid på stan och på olika pubar och fik. jättemysig stad, otroligt tillmötesgående personer, trevlig miljö, överdrivet snälla kommentarer (tack! tack! tack!), sightseeing, knäppt underbara "brrr-bilder", och lite regn och rusk på det!

resan var över förväntan, så jag är supernöjd! men nu är det skönt att vara hemma.
och nu är det absolut godnatt!

RSS 2.0