alarmet på 03.30

håller på att försöka packa. har nog inte riktigt fattat att jag ska åka till england imorgon. har knappt packat, knappt tränat på låtarna, känner ett otroligt lugn över hela situationen att jag ska ta mig till arlanda själv och allting. får väl se om nån panikångestattack sätter in i imorgon eller nåt. just nu tar jag det lugnt iaf, och är mitt vanliga, glada och snygga jag!


hittepå

ikväll blir det fotboll på o´learys. ska åka om en stund. får väl se om zlatan är nå bra ikväll då.
imorgon har jag bara en lektion. slutar 10.00, sen blir det hem och packa minsann. england på torsdag!

sometimes we all have bad days

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

surprise!

gjorde en spontan hemgång igår. överraskade mamma och martin, det var roligt!
sen var det lagfest på kvällen. jättekul som vanligt! mitt lag vann förstås lekarna överlägset! (lillnöjd)

dock blev denna dag en aning överrumplande. söndagsångest. och tåg/buss i sammanlagt nästan fem timmar istället för de ynka två det hade tagit i normala fall. men nu är jag äntligen hemma i flogan igen iaf! älskar att kunna åka hem och hem. det här passar mig!

ledig dag


blev lite sugen på den där nu.

jaha!?

det var ju ett bra val..

tröttx10^18

har varit och röstat idag! ingen soffliggare här inte (förutom resten av dan då).
nu blir det godnatt såhär på unga lördagskvällen, men det behövs känner jag. man börjar bli gammal. lägger sig tidigt och vaknar tidigt.

behöver helgen

ligger lite efter i sömn. helgen kom lägligt (som vanligt). veckan har seglat förbi, har knappt suttit hemma nånting heller. jättekul! lite jobbigt med två rapporter, men efter det har det varit superkul.

ikväll blev det pizza och mys hemma hos anna och gabriel. jättetrevligt! jag somnade förvisso i soffan (men det är bara mitt sätt att säga att jag gillar läget). nu blir det godnatt på en gång! sömn ska lagras. nattinatt!

försöker vara duktig

har två uppgifter som tynger mig. ska vara klart på onsdag. har haft hela dagen på mig, men har bara kommit till inledningen. dock fick jag en trevlig städuppgift när sojan ramlade ner från hyllan och över hela golvet och överkastet, men ändå. är det inte det, så är jag hungrig, eller törstig. nyfiken på vad som händer på facebook och liknande. och nu hänger jag hos kajsa.

att vara duktig är inte riktigt min grej!

iggesund


du underbara plats, du underbara familj, du hemma! det har varit fint att ses igen.

men ikväll åker jag hem igen. hem och hem, har två hem nu. ikväll blir det mitt eget hem i uppsala. det ska också bli skönt. jag börjar trivas med tillvaron där nere riktigt mycket nu.

hemgång på fredag

inatt drömde jag hela natten. allt var som en enda händelse, som en dag, en sommardag. jag var på en strand hemma i hälsingland och hängde, träffade massa fina människor m.m.. vaknade upp, fattade inte varför, fattade inte vad jag gjorde i sängen. tog mig ca en minut att förstå vart jag var, att jag numer bor i min lilla lägenhet i uppsala, och att jag skulle upp till skolan. kanske längtar lite smått hem ändå!

idag hade vi optik-labb på fysiken. det gick ju.. eh.. bra..? tillslut.

imorgon börjar jag 13.15. hal-le-lu-ja!

body talk


grym tjej helt enkelt! med två riktigt bra skivor i år, och det kommer en till. inte illa!

nu blir det popcorn


två olagligt snygga människor i en lägenhet i uppsala!

imorgon har jag sovmorgon! wiho! dock går jag till 17 varenda dag den här veckan, förutom fredag. men det är väl smällar man får ta!

lördaaaag

mamma, pappa och martin har varit och hälsat på i några timmar. det blev lite ikea-shopping och mat. ikväll ska jag hänga med mina favorituppsalabor (ungefär som varje dag men ändå), det blir gött! nu ska jag försöka skruva ihop ett litet bord!

igår var det fotboll som gällde, hos anna och gabriel med fler från klassen. supertrevligt!

aktivitetsdag

sitter i mitt flogstahak och har det gött! har varit på bio ikväll. det var trevligt! precis ätit världens godaste macka. och idag fick vi kycklingsallad på skolan efter vi gjort massa uppgifter inne i skogen. typ det godaste jag ätit. var så himla hungrig och gratis är ju gott! fick även med mig en hem så nu har jag mat för imorgon. jippi! (det värsta med att bo själv, maten, och handlingen förstås). går 8-17 imorn. inte humant alls om ni frågar mig! allra helst inte på en fredag, men men.

nu ska jag leta mig ur haket och dra till 21:an! :) kajsa bjuder på snoppkaka!

heja mig!

nu ska jag plugga matte!

RSS 2.0