martin vintern 06


kolla vilken gorumpa!

helg igen

och det är redan söndag. gjorde nyss en tenta i två timmar för att få godkänt på egenvårdsutbildningen till jobb på apoteket i sommar, så jag får ge råd. kändes rätt bra ändå! kan mer än man tror, men vi får se hur det går. får göra om den annars, så det är väl inte hela världen. känner mig på topp idag. ser framemot sista veckan i uppsala och sen hem till familjen. kul kul!

GRATTIS!


idag fyller min superhärliga mamma år! ett stort stort grattis på födelsedagen till dig mamma! <3

jag sa att jag inte skulle klaga

allt är bara så svårt ibland. allt har bara varit så jobbigt idag. allt förutom min löptur dock, konstigt nog. det var skönt att springa av sig lite, rensa tankarna och bara komma ut lite.

imorgon ska vi ha avslutning med basåret och åka till tom tits i södertälje, och som jag har sett framemot det. jag hoppas jag vaknar imorgon och känner att det ska bli kul, för just nu..

sollerön


johanna johanna

meet you all the way

fina basårare


har haft jättemysiga grillkvällar de senaste veckorna, spelat fotboll och gått på bio. umgåtts massa!
trodde aldrig jag skulle lära känna så många fina människor när jag flyttade till uppsala, men det har jag verkligen gjort. och jag uppskattar det mer och mer. man ska inte ta saker för givet, och ta vara på livet. det är något jag fått erfara den senaste tiden. livet är bra orättvist ibland, men jag har det hur bra som helst så jag tänker verkligen inte klaga.

det var bättre nyss

måste plugga.

happy sunday!


idag har jag varit ensam hela dagen. instängd i min lägenhet. tittat på glee. men jag klagar inte.
det har varit en bra dag ändå. en bra helg framför allt! tiden har gått fort. mycket har hänt. jag har sett ljust på framtiden idag. det som kunde vara bättre just nu är väl typ.. vädret.

toppenbra!

både fredag och lördag har visat sig bli över förväntan. trodde inte det skulle hända så mkt i helgen, men där hade jag fel. supertrevligt! ikväll blev det tacos med gänget i floggan och sen eurovision-tittande och alla möjliga bus/experiment. en mycket bra kväll helt enkelt!

vill skicka en särskild hälsning (även om han inte läser det här) till min fina fina morfar som fyller hela 91 år idag (lördag), och till min fina vänn linn som fyller 21. stort stort grattis till er!

true love


ibland har man kul med sig själv


mitt ansikte är fantastiskt! kan rynka det på alla möjliga olika vis.
idag har jag legat ute på gräset och solat. är så himla nöjd över detta väder! låt det fortsätta.

jag är ingen annan än den du ser här


fredag i eko


i fredags chillade vi lite i ekonomikumparken här i uppsala. alla var som ett enda glatt humör och det blev många skratt och glada miner. solen värmde på så gott den kunde, och det var en riktigt härlig dag!

ser framåt


vill bara ha sommar nu(!!) inga mer tentor, ingen vidare ansträngning för hjärnan på ett tag.
är helt utmattad och det tär på mig. slut med det! vill ha sol och värme, ledighet, men ska också bli kul att komma hem och jobba igen. längtar!

RSS 2.0