hatar att vara sårbar

jag är tom.


ännu en födelsedag

.. men inte vilken som helst!

det är konstigt hur man bara kan tänka på en människa och bli rörd inombords.
idag är det alltså min fina fina vän Kajsa som fyller hela 20 år! STORT GRATTIS! 
hon är en av dem (få) människor som gör mig gråtfärdig (på ett bra sätt), känslor väcks i mig helt omedvetet, när jag tänker på henne och vad jag ska skriva om henne. det finns inga ord! jag blir förstummad. men hon är helt enkelt värd allt gott i världen.

tagen 28 mars 2007

världens bästa fyller fem

idag ska invalidot(?) testa att träna lite. kan verkligen behövas! kommer nog inte kunna spela så mkt fotboll, men springa lite åtminstone. känns som att det enda jag gör här hemma nu är att äta. fy skäms! och snart blir det tårta också :B men det är ju faktiskt lillebrors födelsedag idag!
grattis grattis grattis, bästa brorsan!

invalid

har en stukad fot. så det kan gå! är väldigt rastlös, vet inte vart jag ska ta vägen. ligger här i soffan bara. men har kunnat sitta vid datorn ikväll iaf, så nu är jag uppe alldeles för sent ser jag.

annars håller jag på och fixar en resa till mallorca i maj. inte så dumt!

lugnet efter stormen


nu är det helg igen. måste erkänna att det känns väldigt skönt. haft en liten svacka i min "feel-good-period" nu de senaste dagarna. men det har mest berott på att jag varit lite krasslig. men jag är på rätt väg idag känns det som. och nu ska det bli skönt att bara få ha det skönt och slappna av, och hoppas på lika fint väder som vi för mestadels haft hela veckan. underbart!

har börjat få saker att se framemot även, har saker flera veckor framåt, och det känns väldigt kul!
(dock kommer jag inte få min kamera. ett stort minus. men jag ska hitta en annan!)

ha det gott i helgen för det tänker jag!

dagarna flyr

veckorna går hur snabbt som helst nu. har inte riktigt hunnit med på att det är mars ens, men snart är vi halvvägs in nästan. snart april för tusan! rätt stört egentligen. samtidigt så går jag alltid och längtar efter helgerna, men jag njuter ändå av vardagarna, för jag vet att det blir helg snart. ganska knäppt! men funkar fint!


i wish i was your favourite girl


skulle behöva klippa sådär mycket igen. jag är äcklig nu, men orkar inte ta tag i det, som vanligt.
men får kanske ett ryck snart (förhoppningsvis).

det är fredagkväll, 23.30, och jag är trött som i jättetrött! så det får vara nog nu. godnatt!


jag har det bra, mitt liv rullar på

här händer det inte mycket. jag är så tråkig! har haft en underbar helg dock. fullspäckad så den hette duga, men det var trevligt det mesta! riktigt kul! nöjd tjej. annars är det bara samma rutin. klockan ringer 07.00, jag går upp, äter frukost, drar till jobbet. jobbar till 12, ibland senare. åker hem, äter mat, kollar på tv.. that's pretty much it!

och nån träning här och där och ibland något extravagant, haha!
men jag är nöjd! jag klagar inte. jag har det fruktansvärt bra!

RSS 2.0