idag kommer världens bästa besök

vill bara att det ska bli kväll nu. men kommer kunna hålla mig sysselsatt tills dess iaf, med skola och handling och diverse grejer, så det ska nog kunna gå fort. det här kommer bli en superbra helg!

trevlig helg!!

allmän kemi med läkemedelsinriktning

trött som ett as. första dagen på nya kursen idag var tung. jag fattade i princip ingenting och det verkade skittråkigt, dumt nog. hoppas jag har fel! nu ska jag sova. godnatt!

p.s. längtar till fredag!! d.s.

tentaplugg..


sånt här får man ägna sig åt då, faktiskt. fem minuter då och då iaf. det kryper fruktansvärt mycket i benen just nu efter ca sju timmars stillasittande och läsande och skrivande. bara låt mig få in nåt i skallen så jag kan klara den här tentan och gå vidare!

du är nog den som jag borde vara hos


det sorgsna leendet. känner mig uppgiven. utlämnad. bortglömd. värdelös. så fort jag stöter på en motgång biter det sig fast. och hur bra jag än trivs, så vill jag hem.

ungefär såhär stark känner jag mig nu


alltså ganska svag

sommarens sista dag



nostalgisk redan. det var ett härligt avslut på sommaren.

giv mig styrka

mår bajs. pm-skrivandet går inge bra. hatar detta äckliga höst-/regnväder. måste snyta mig var fjärde sekund. har inga halstabletter. längtar hem. känner ingen glädje. äckliga bananflugor i lägenheten. fattar inte engelska artiklar om hiv. vill ha energi. vill vara frisk. nu ska jag sova bort min sjuka.

snälla!

du är det finaste jag vet

idag får jag besök. är jätteglad! är dock jättestressad över pm:et som jag måste skriva, men det är la bara att sätta igång ögona böj!

hakan är nästan läkt och


det var väl ungefär det braiga med den här helgen. att träffa familjen och jesper var såklart bra (bäst), men annars kan det ha varit den sämsta helgen på väldigt länge.

-bortglömd jacka (som ledde till bortglömda nycklar, vilket var ännu sämre)
-äckelpäckelskitmatch
-ont i ryggen
-minus 500 kronor
-ont i halsen

RSS 2.0