när solen går i moln


pizza på amandas med några favorittjejer skulle inte sitta fel nu. får en liten släng av hemlängtan ibland. det kommer och går liksom. mestadels har jag väl inte det ändå, men man ser lite bilder, saknar vissa personer, vissa speciella händelser, och "tryggheten". känner mig så liten och ynklig ibland bara!

tove sara johanna


toves bild

idag fyller den här fina tjejen år


grattis till min lillasyster, julia, som fyller 16-år idag!

tänkte vi skulle åka och spela bridge då!


tove och jag (på kortet, hemma hos mig förvisso) har lekt i jakan hela helgen. har varit jättekul som vanligt! helgen gick dock jättefort. men jag har sovmorgon hela den här veckan så jag är mer än nöjd!

sticker från stan

.. till en annan. större. där det bor en mysig tjej. imorgon. efter skolan. love it

morgonpasset hjälper mig upp med humöret

längtar till torsdag/fredag/helg!! gårdagen, idag och imorgon känns som tre helt onödiga dagar. imorgon går jag 8-17 och det är så omotiverande. jag vill åka till stockholm och hälsa på tove!
nu gör jag mattediagnoser och snart ska jag slå mitt rekord på dolphin olympics, har jag bestämt. (världens bästa spel förövrigt!)

det finns inga vägar tillbaks, det finns inga


måste sova. skola kl 8 imorgon. slår på steget och somnar in till sköna toner. har blivit lite beroende.
godnatt!

glad!

lyckligt lottad tjej som sitter här nu.
:har bästa kompisarna, (förhoppningsvis händer nåt roligt ikväll med klassisarna), haft en ganska intressant första kemi B-lektion idag faktiskt, och klockan 12.00 idag fick jag helg! och det är SOL idag.

blir nog en bra vecka det här


nu är vi på rätt sida halvåret känner jag! går mot ljusare tider, snart är det vår. det ger mig motivation. och jag har nyss varit ute och sprungit en runda. det känns bra!

fin lördag

hade ett jättebra slut på det här jullovet. bio med sara och tove, sen vidare till bergsjö, middag och film hemma hos sara. mycket bra helt enkelt! nu är jag tillbaks i uppsala igen. känns lite vemodigt, men det blir nog bara bättre och bättre!

tänka någonting positivt varje dag

jag är bra på mitt sätt!

måste plugga


stackars liten tjej

spel spel spel

igår var jag i enånger på "spelkväll" med tjejerna. det blev bara tp, så mycket till spelkväll blev det kanske inte, men det tog ju sin lilla tid så vi hann inte så mycket mer. dock hann vi göra en spännande liten lista. mer om det en annan gång kanske.

idag har farbror+fru och kusinerna varit här, så då blev det mer spel. en tredjeplats och sen en vinst får man faktiskt va nöjd med i det sällskapet.

håcki

coola sporttjejen kollar hockey med pappsen. längesen det var såhär kul! pojkarna imponerar. ligger ju dock under för tillfället, men de har gjort det så himla bra hela vägen. och det här ska de ta också!
heja heja!

födelsedag nr 21 i ordningen


jag fyller alltså år idag! (eller ja, inte längre nu då, nu är det ju den tredje) hemskt det känns att fylla 21. jag försöker att inte tänka så. 21 är ju ingen ålder egentligen, men det känns väldigt gammalt bara och det känns faktiskt inte som jag. kommer nog ta ett tag att vänja sig! men jag hade en fin kväll med kära vänner iaf, som vanligt. bästa traditionen på min födelsedag. cheesecake-kalas hemma hos mig! det blir alltid lika bra.

ibland har man det ju bara för bra

hade det hur bra som helst igår. firade in det nya året i bergsjö med åtta underbart fina människor. trivdes som fisken i vattnet. bastade, åt godaste maten jag ätit på länge, dansade fuldans och limbo, spelade alias och geni. blev många lyckade citat senare in på natta. somnade gott närmare sex-snåret. en grym dag och natt helt enkelt!

RSS 2.0