gnäll

idag har jag varit hemma hela dagen. jag har ungefär velat grina hela tiden. min smärtgräns känns ändå som ganska hög, men idag vare banne mig inte långt från tårar efter allt hostande och halsont.

imorgon tänkte jag försöka pallra mig till skolan iaf, börjar åtminstone halv 1 så det får väl gå.

men nu, en god natts sömn.. förhoppningsvis. godnatt!

om du var här


det har varit en bra helg! väldigt uppbokad(ja, gårdagen iaf), men det kändes bra.
bästa bästa kajsa fyllde 19, stor blöt puss på henne!

idag har jag inte gjort nånting, vilket har varit otroligt skönt. dock känner jag något som kallas förkylning eller liknande, ömmande hals och kropp, träningsvärk sen igår (inget med förkylning att göra iofs), snorig och trött. vi får väl se vart det leder. förhoppningvis ingenstans!

godnatt!

match (Y)(Y)(Y)(Y)

wiiiie :D ÄCKELVÄDER!!!

inte konstigt att man får dålig attityd menar jag.

peace of cake


äckliga godisar!

jag satsar på att bli slank, fast jag är nog inte gjord för det, men försöka duger.

Hurra Hurra Hurra Hurra!


Grattis på födelsedagen bästa bästa brorsan! ♥

love can do you like a shotgun


allt är bra och dåligt. slits däremellan nånstans. hit och dit och i mitten.

I love you always forever

och idag slog tanken mig, igen, och hårt, vad jag kommer sakna min klass.
alla! när inget kommer vara "som vanligt" längre.
jag får seperationsångest!


vi har inte tid för sånt här


idag har jag glassat i solen en stund. så himla skönt väder. sen har jag busat med goingen på bilden ett tag också. solen har hållit mitt humör uppe hela dagen (och kanske några snabba flashbacks från gårdagen, haha) och min goa bror förstås. och jag har bara uppskattat allt!

imorn är det match och jag måste plugga massor. bläsch!
jag längtar inte till måndag!

nöjd

kul kväll med görlzen! lite hysteri och sånt. lite chips, ostkrokar, cruising och småpojkar.

inget kan ändra på det


jag är trött. jag tänkte gå och lägga mig tidigt, men det har redan spruckit lite, men ska väl leta mig till sängs snart.
tyvärr kan jag inte rå för att mycket snurrar runt i min skalle. men förövrigt har det varit en glad, ganska oseriös och bra dag idag!


aldrig nöjd

ja, idag gjorde jag minsann en sak som jag inte gjort på 9 år, hähä.

det blev nya hål i öronen. det känns bra! och jag hade helt glömt bort hur det kändes, men det var ju ingen pina vetja. däremot ser jag ut som en gangster/ghettokid(cool kille med blingbling i båda öronen) med de här silverplupparna, men det står jag ut med i några veckor. jag kan ju trösta mig med att det nog hade varit värre med guld i alla fall.

nu blir det sängen!

känslor vemod kärlek längtan


åh, du älskade vår! du är så välkommen hit. som jag har längtat.
tack för att du äntligen är pågång!

åh, du älskade romantiken! kan du inte bara försvinna. jag kan ingenting om dig och jag orkar inte kunna någonting om dig heller. skit på dig, du och dina stormande känslor.

man är inte modig om man inte är rädd

idag har varit en lat dag, tittade först på två filmer imorse, sen en del av satc-filmen (för sådär sjunde gången) när jag kom hem, sen har jag tittat på "tillbaka till kärleken". just nu sitter jag och pluggar lite religion.

gårdagen var bra förresten, förutom att operatanten vann melodifestivalen, jag fattade ingenting. men det är ju oftast de sämsta låtarna som vinner eurovision ändå så det kanske går hem. fast vad spelar det för roll. skönt att det är över iaf.

man ska va' glad för det man får

toves bild

den här bilden gör mig glad. det var en rolig dag, nationaldagen 08. det var soligt och varmt och det bjöds på en massa god mat och mycket skratt efter våran strandvisit. ja, det var en bra dag.
jag sitter och längtar lite till sommaren (kanske uträknat redan), men det skulle sitta så fint. samtidigt som jag inte vill att tiden ska gå så fort, jag är lite kluven.

men det var en fin dag i alla fall!

du vet vad kärlek är


glädjepiller!

jag kanske är inne i en negativ period bara. jag gör för stor grej av allt. fast ibland känns det så stort, men det är det väl inte egentligen, det är bara så för tillfället. man får kanske försöka förbi se det bara.    eller låta det vara

örske'nt

jag har inte tränat ett dugg på gitarrläxan tills imorn. och jag har typ tre olika, en som jag kan lite, en som jag kan mindre än lite och en som jag inte ens har tittat på, eller jo, men tittat är det enda jag har gjort. jag är så trött. (på det mesta).
nu ska jag duscha, sen sova! godnatt

men mjukisbyxor <3


vilket skitlov :D(HS)

Real World

det är jesper och jag nu. eller ja, det är jag och jesper.nu
vi är bästisar!


de bästa femtonåringarna i världshistorien


alltid min räddare i nöden. puss!

skönt med en riktigt trevlig dag igår. nu har jag haft en bra dag iaf, känns bra!
får se vad som väntar idag, hoppas på nåt. man kanske får ta en sväng med lightning, ehe.
(låter som en riktigt fordonare, jag valde visst fel program ändå)

5 mars

idag är det torsdag. snart är lovet slut. jag har tråkigt.
i början var det skönt, men det brukar alltid sluta tråkigt dock. jag känner mig så ensam och jag har i princip inte skrattat sen i söndags.
nä, det här får bara 1 av 5 toasters!

"allmänt"


foto: Martin Skarin 3 år. (tror att det är en hand faktiskt)

nya converse (äntligen!), ett par jeans, två klänningar.
jag hittade 200 kr i min jacka igår och blev mäkta glad. och jag skulle ju ändå till sundsvall och jag hade 700 sen jag fyllde år. bäst att passa på! och nya converse har jag velat haft men gått och dragit på så länge, men nu känns det bra. ska pussa de godnatt snart!

jag ska gå och sova minsann, jag börjar bli gammal. jag orkar inte sitta uppe lika länge bara för att längre, mina ögon åker i kors vid 12-slaget så hag ibte kan de vas jag skiver längre. tur att jag är ganska bra på att skriva utan att se så jag kan avsluta det här läsligt.
godnatt!

23.25

idag har jag gått i pyjamas hela dagen. imorgon ska jag iaf en sväng till sundsvall.
förresten, idag har vi fått hem vår nya(begagnade) bil! jag ska kalla den "lightning mcking".

I'm still me


inatt sov jag 11 ½ timme. jag blev lite förvånad när jag tittade på klockan och kom på hur länge jag hade sovit, men jag tror jag behövde det. trots all sömn känner jag mig ganska utmattad och mörbultad. det är som upplagt för mer träning (kanske en gnutta ironi) men efter ikväll tänkte jag ta sportlov - sport, alltså lov.
och nåt som är skönt med lov är att man kan återuppta saker som man gillade så mycket och som man inte kommer ihåg varför eller när eller att man ens slutat med det.

man växer ju ifrån saker helt klart men det är skillnad. man får inte tappa bort sig själv.

RSS 2.0