little miss sunshine

jag vill egentligen inte klaga och gnälla men ibland måste jag få ut det. jag har så öowehjfiogoeirrorghn ont i halsen så jag blir galen. vet inte vart jag ska ta vägen. var tvungen att grina en skvätt för det gjorde så ont. bra, tack! då har jag fått ur mig det. nu ska jag gå och vila!

p.s. solen skiner! (glädjeämne) wiiiie d.s.

seg vecka

igår hade jag och en annan tjej en liten sommarkonsert. var lite trött och opeppad innan, men det kom rätt mycket folk, fler än vad jag trodde, och det var riktigt roligt när vi körde på. sen att man fick sitta 20 minuter i bilkö när man åkte hem var väl en annan femma.

idag har varit en trött dag, och imorgon kommer också bli det känner jag. men då är det ju faktiskt helg! ska njuta till fullo. veckan har varit lååång!

trevlig helg på er!

R.I.P.

datorn verkar pajka nu. bilden är helt blå/grön och skimrig, jag ser knappt vad det står på datorn om jag inte markerar texten. den har ju krånglat ett tag med andra grejer. det här verkar ju vara slutet! ledsen tjej!!

har haft en toppenhelg!


toves bild!

trots ett riktigt busväder igår, så har helgen varit riktigt trevlig! student och bal och lite chill.
mycket bra!


det var den dagen det

dagarna bara försvinner. och jag hinner dessutom inte göra nånting. har haft jättekul på jobbet den här veckan trots längre dagar, men efter hinner jag inte med nånting. hem, äta, gå på träning, sen var det praktiskt taget slut på dan. lite frustrerande faktiskt, men nu är det ju snart helg iaf! får väl se det så.

i keep dancing on my own


chillar litt bah i min ensamhet!

TACK!

förut hade jag så himla svårt för att vara tacksam! både för stora och små saker. jag hade svårt för att säga tack och jag hade svårt för att vara tacksam för det jag hade. men inte längre. jag tycker det är skönt att säga tack och verkligen visa min uppskattning, vissa saker har jag väl svårt för fortfarande förstås, men det är helt annorlunda sen förut. jag är så tacksam nu för tiden också och jag är glad över att kunna visa det!

och jag har haft en väldigt bra helg. Tack till de som bidrog till det! och tack älskade mamma för att du städat mitt rum. är tacksam till max! PUSS! 

nu; godnatt!

oh sunny day

denna tisdag har faktiskt varit rätt bra. trots att jag aldrig trodde varorna på jobbet skulle ta slut och jobbade till lite efter två och inte kom hem förrän halv tre, var superhungrig, tvungen att fixa mat, soligt väder ute som jag missa nästan allt av så, var det helt okeeej!
och jag hann faktiskt sola en stund också. nu är sommarn här! glada humöret på!


RSS 2.0