trött filur


idag har jag varit på exkursion med skolan. blött, kallt, spindlar, mygg m.m., men det fick gå det också. efter det hade vi fysiklektion med problemlösning. ibland är man verkligen dum som en nöt!

men, det värsta med idag är att jag måste handla. fy gröne!!

ÄNTLIGEN!

nu är allt i sin ordning igen! I'm back on track. bokstavligt talat! internet är fixat (tack kajsa och robin), nu ska jag bara fixa tv:n innan höstens alla braiga program börjar visas.

har varit i huvudstaden idag och myst med tove. vi proppade i oss kalorier och hade det trevligt. såg även tilde de paula på stan. nu ska jag nog titta på lite tv-program som finns på datorn. imorgon blir det skola 8.15.

UPPSALA

om en stund åker vi neråt med flyttlasset. sen vidare till ikea för att storshoppa!
kommer inte ha internet på några dagar antar jag, men hörs så fort jag får chansen.

tjingeling!


tiden är knapp

snabbvisit till uppsala i torsdags, hämta nyckeln, la in lite grejer. igår var det födelsedagskalas (dubbelt upp, nästan trippelt till och med) i knutssonhuset. god, god mat (som vanligt!) och trevligt folk! nu är det finslipa packningen som gäller. imorgonbitti går flyttlasset till uppsala!

genom eld


haha, är nu lugn igen! det ska nog gå bra med alltihopa, även om inget riktigt går min väg just nu men, på nåt vis löser det nog sig. positiv inställning idag! jag ser även framemot (hoppas på) en lika fin höst som förra året!

b.a.j.s.

bara för att jag sa att allt kändes bra med flytten så fick jag såklart inte känna det längre. kommer få stressa ihjäl mig, då jag fick en glad överraskning om att skolan börjar den 23 augusti, inte 30. det är alltid nåt som förstörs när man är så nöjd och glad över nånting. ÅH!!

måste nog sova nu och lugna ner mig!

det nya kapitlet börjar snart

börjar lite smått fundera över hur jag ska klara mig själv. det mesta känns riktigt bra nu med flytten och så, har liksom fattat det är på riktigt. men jag vet ju hur hjälplös jag är ibland. kommer ringa pappa tio gånger om dan och fråga om saker.

och allting är såhär "samtidigt", som att samtidigt som det ska bli jättekul och spännande och allt, och jag vet ju att jag bara är två timmar bort från hemma, så blir jag samtidigt lite sentimental. lämna allt här hemma. all skit iofs, men all bra skit också! men jag antar att det är så här i livet. och det är väl min vanliga s e p a r a t i o n s å n g e s t (!) som talar. det löser sig!

trött

finväder idag. känns så jobbigt ibland när det är fint väder såhär mellan allt regnande. känner mig tvungen att gå ut fast jag egentligen inte orkar.

10 augusti


min fina lillasyster och jag!
tänkte bara säga att igår var jag på casino för första gången. robin och jens spelade poker och jag, kajsa och lisa roade oss med diverse maskiner. spelade bort lite, vann lite, spelade bort! ganska kul!

och idag är det min pappas födelsedag! GRATTIS PAPPSEN!

01.32


har haft en bra helg! det känns som en riktigt bra genomgående trend nu i sommar iaf. känns som att bloggen är fylld med "helg-prisningar", att de varit bra osv. men de har verkligen varit det! kunde nog inte vara så mycket mer nöjd över mina helger tror jag. ska försöka fortsätta ha det så!

nu är jag iaf ganska så trött, men tänkte försöka läsa lite. ska nämligen börja läsa "genom helvetet" av tina nordlund. verkar intressant! godnatt!

moving on

har inte nämnt det kanske, men jag flyttar till uppsala! ska nog flytta lite saker redan nästa helg, men blir nog hemma framtill skolstarten. lite nervig blev jag faktiskt nu! men jag tror jag kommer trivas bra iaf.

747

har för tillfället den där känslan i mig, att allt som sägs och hörs, alla låtar, alla serier, alla filmer, handlar om mig och mitt liv. rätt som det är sitter jag där och bölar helt utan anledning. till ett program som inte ens är särskilt sorgligt eller lyckligt, eller till en låt jag hört tusen gånger förut utan att gråta.

hjälper dock inte att jag lyssnar på carolina wallin perez's kent-covers, men ändå. det är skönt också på något vis!

hejdåfika

idag har jag, tove och sara gjort blåbärspaj (eller när jag tänker efter gjorde inte jag nånting förutom åt). vi hade lite avskedsfika för sara som ska åka till italien på fredag och bli borta två veckor. oklart hur mycket vi ses efter det också, så vi hade en liten fin stund där iaf. det var mysigt som vanligt.

och nu ikväll har jag spelat match, och vi vann! bra dag!

lillen


sötaste bebisen som existerat. synd att han inte är sådär liten längre bara, men lika go!

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig

förhoppningar och regnbågar
inte skyldig nån nåt
dom kommer kliva på dig igen

så det så

sitter vid julias dator, hihihihi

har busat lite såhär på eftermiddagen/kvällen med mitt fotbollslag. var inte så pepp på att åka först, förkyld och skit och visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig, men det var jättetrevligt och roligt! och just nu är inte min lillasyster hemma så jag snor hennes datta. är lite busig idag känner jag. förkylningen kanske släpper ändå? eller? orkar inte hosta en natt till iaf! men nu vid jullans dator får jag knäppa fina snapstrip-bilder åtminstone.

det är sånt här som ger mig bättre självförtroende för tusan.


RSS 2.0