mizz yooooou!


dagen har varit hur lång som helst! var jätteskönt att komma hem. men nu ska jag snart bort igen, men det är ju trevligt. det blir till viss del en "planerad" helg så att säga, men ändå lugn och ro. och det ska bli så himla skönt!

försöker hålla humöret uppe


oh happy day


jag får jobba en månad till! jag är glaaaaad!
sen ska jag vara med i hudiksvalls lucia också minsann. älskar lucia, så det ska bli kul!
har inte skrattat så mycket som jag gjort idag heller, på hur länge som helst. tillslut bara skrattade jag, åt ingenting. och det var som om allt dåligt flög ut i skrattet och i tårarna som kom. 
det har varit en bra dag.

nyss kom jag på någonting smart. tror jag iaf


men det försvann ändå så.

har iaf haft en mysig kväll! (en mindre mysig dag, men jag blev mirakulöst bättre framemot eftermiddagen iaf) gosat med två bästisar. en människas bästa vän och en hund! (hihi) världens snällaste hund förövrigt. nu är det godnatt känner jag.
godnatt!

det kan ske förändringar

snart är jag arbetslös igen. dåligt. tåfe kåmme hemm på fredaa. braaa
det kan vara tid för en förändring, på det mesta. det snurrar i mitt huvud. det är många tankar.
kan bli jobbigt i veckan. men jag känner faktiskt att allt kommer sluta bra. och främst, att alla beslut jag tar kommer vara för mig, och vad jag känner, och inte tänka så mycket utanför det.

en dålig dag

helt enkelt

last weeks


det här är ungefär vad som hänt. inte så kul, fast rätt bra ändå när jag tänker efter! 
gråa dagar, trötta (men lite glada iaf) promenader i slingan, martinbus, svinspruta, födelsedagskalas och påhälsande storasyster. och en herrans massa timmar framför tv:n. har blivit en riktig tv-nörd.
(och kan inte lova att jag tänker bättra mig)

har börjat inse att vintern är mer än påväg

idag har det snöat. massor. nu regnar det. fint!
idag höll jag på att krocka. kör aldrig den bilen igen en slaskig dag som denna. imorgon är det fredag.
firar fredagens komst som vanligt, med att vara uppe alldeles för sent på torsdagen. fint!

why don't you wrap yourself around me


har inte riktigt fattat vart tiden har tagit vägen tror jag. det är fem månader sen vi var på rhodos. snart fem månader sen studenten. kan inte fatta att det verkligen är jul snart. och just nu är det bara tråkigt, helst vädret. det är kallt och blåsigt och inte ens fint längre. jag är trött hela tiden, men så somnar jag inte på kvällarna. det händer inte i min värld, därför är jag nu trött och sur. ska försöka sova snart!
Godnatt!

P.s. har verkligen medlidande med de som har svårt att sova! d.s.

semester


idag är jag ledig! 
det är väldigt skönt! jag lämnade elina vid tåget vid 11, och sen dess har jag roat mig med mina gamla notpapper från hela gymnasietiden, så jag har sjungit, spelat och saknat lite. kul med sparade grejer! hoppades på att hitta det riktigt gamla, men får leta mer en annan gång. som sagt;
kul med sparade grejer!

nu ska jag titta på slumdog millionaire, sen gossip girl-reprisen och riktigt slappa i soffan (som jag ju aldrig gör annars) och ikväll blir det träning.

RSS 2.0