nyss kom jag på någonting smart. tror jag iaf


men det försvann ändå så.

har iaf haft en mysig kväll! (en mindre mysig dag, men jag blev mirakulöst bättre framemot eftermiddagen iaf) gosat med två bästisar. en människas bästa vän och en hund! (hihi) världens snällaste hund förövrigt. nu är det godnatt känner jag.
godnatt!

Kommentarer
Postat av: tove

som det ser ut nu är det bildjournalistik, det kaan ju ändras under tiden men huvudsaken är att jag kommer fram till nåt som känns bra innan april eller vad det nu är :D ska du :D vad? och var? ja, nu är jag hemma, tåget var två timmar försenat så som kompensation stannade det till i hudik för att släppa av mig! :D njae, jag tror nästan inte jag ska det! vore kul att se dom men jag är ändå inte sugen på att gå ut och så, men vi får se vad jag känner under veckan :] du ska det alltså? :D

2009-11-14 @ 06:26:22
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: tove

jaha :D men fy vad bra, då har du ju en plan! vart ska du läsa det? då måste du gå nåt slags basår först va? mittuniversitetet får jag läsa på i så fall, dom har den enda bildjournalistiska utbildningen i sverige faktiskt. har aldrig tänkt på den skolan men nu ska man ju inte välja utbildning efter plats heller ;) det gäller bara att jag kommer in också. nej, det lutar verkligen för mig också åt att jag inte ska gå, det blir så mycket pengar och jag tycker inte att stadts upplägg när dom har artister där är särskilt bra, dom hinner ju spela 4-5 låtar xB men än finns det tid att ändra sig. så vi får väl se! ;)

2009-11-16 @ 13:47:40
URL: http://tovelitove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0