bra helg


tjej som är väldigt glad över vintertid. älskar det bytet. tråkigt att det blir så mörkt bara, men det hör ju vintern till så. den här kursen vi börjat med nu känns så inte jag. har ingen lust till skola överhuvudtaget. längtar bara till nästa helg nu redan, förutom basårsreunion på tisdag då, det ska bli så(!) kul.

tv-night

har iaf pluggat idag. mer imorgon! snart är det ensam mamma söker(!!!!) sitter bänkad!

världens sämsta pluggare

har inte pluggat sen klockan fyra i fredags. tenta på torsdag. inte gjort ett dyft på hela helgen. är världens mest odisciplinerade människa. HJÄLP!

plut och puss


bara älskar min nya tröja. den är så skön, och varm för den delen. ikväll har jag kollat på tv i min ensamhet och bara tagit det lugnt. glömt bort plugget. ganska skönt. nu tänker jag slå på en film (som jag förmodligen somnar till) och tagga för en inte alltför tråkig lördag hoppas jag.

jag visste aldrig men jag vet nu



belöning är bra?


segt med skrivandet. det är mycket plugg nu, även om jag nästan gör allting för att slippa så kommer jag inte riktigt undan ändå. första labdagen avklarad idag, ledig imorgon (förberedelser för lab), och nästa labdag på torsdag. ska försöka få in tentaplugg också nånstans. fick en långhelg nu i helgen iaf, med älgjakt, mys och 25-årskalas. och första springturen på flera veckor också, heja heja! idag är det reeeegn. därför tillåter jag mig själv att kolla på film, sådeså!

du är snart där

är trött efter en seg dag i skolan. inget får en att känna sig så värdelös som när man fastnar på en a-uppgift. punkt slut.

ny vecka

-nya tag? helgen gick för fort, men nu är redan måndagen "över" (räknar skolmåndag), så det känns skönt. försöker hitta motivationen för plugg denna vecka.. men idag ska jag bara ta det lugnt. en kär vän till mig fyller förresten år idag.

stort GRATTIS Ida!

TGIT


-thank god it's thursday! (för det betyder att det är fredag imorgon) helg igen, skönt!

har världens bästa pojkvän

punkt.

RSS 2.0