längtade hem och längtar bort


trots en sketen förkylning, en del regn och onda fötter så hade jag gärna stannat ett tag till.

jag är lycklig hela långa veckan ut

om en timme är jag och tove påväg till gotland.. iiiiih!
har haft en toppenhelg. fredag, lördag och söndag. nu fortsätter det också måndag, tisdag, onsdag, torsdag förmodligen. härligt med ledighet! härligt med en liten roadtrip. känns även som om den kommer lägligt!

ha det så kult här hemma så ska jag ha det så gött på got(t)land!

åter på fredag! kiss kiss, hug hug!


kvällsfiske


här har ni tjejen med fiskelycka (alltså jag, och ingen lycka alls), inte en enda liten firre fick jag igår när jag och tove var ute på en fisketur. bara massa småfisk som nappade och tog alla maskar. men tove fick minsann två abborrar. fusk! men det blåste som tusan och mitt sänke försvann så jag skyller på det. men det var trevligt iaf!

önskar jag kunde läsa tankar


jag svettas. nu blir det en kalldusch, sen blir det till att klippa ur håret lite. längtar till helgen nu!

...

vart tusan kom förkylningen ifrån? känner mig död idag. på alla sätt och vis.

bästa semesterveckan

det gäller att ta vara på sin lediga tid. vilket jag oftast är dålig på, men det har jag gjort nu. och jag bara njuter. har haft en toppenvecka, med superfint väder, solande, badande, 50-årsfest igår, bara toppendagar rakt igenom helt enkelt. det har varit grymt!

och måste bara säga att festen igår var jättekul! med massa god mat, tårta och ett band som var grymma!

osäkert om jag haft en bättre sommarvecka (sträckt från lördag till lördag) nånsin! helnöjd!

genomstekt


inatt när jag var ute var det riktigt mörkt. molnen hade visserligen letat sig på, men det var väldigt mörkt. märks att vi redan gått förbi de ljusaste dagarna och att det blir mörkare. och det där lät ju deprimerande. ska sluta med det! är glad som en lärka faktiskt. min första lediga vecka har jag spenderat på stranden, inte illa!

njuter till fullo


(mitt nya fritidsintresse)

fortfarande lite dödsläge här, men när jag väl sitter vid datorn kollar jag typ facebook. har ju inte så långa stunder alltid som sagt, men jag gör mitt bästa. tur jag inte gör så många besvikna iaf. 

nu har jag haft mina två första semesterdagar iaf och det är underbart! hängt på stranden båda dagarna, hade en jättekul helg också innan det så det har bara börjat bra. har inte varit så glad idag dock, men det kan vi ta en annan gång. jag och tovelitove(.blogg.se) drar förövrigt till gotland om mindre än två veckor. ska bli så himla härligt!

viloläge

ni får ursäkta den här bloggens dödsläge. jag jobbar 8-4 varje dag, det händer inte så mycket efter det. helgerna försöker jag ta vara på så mycket som jag kan. och mitt internet funkar inte så jag får några små stunder framför datan när ingen annan ska ha den. om en vecka får jag semester iaf så då blire livat i luckan! jihoo

RSS 2.0