sovmorgon

har sovmorgon idag till 13.15. ganska skönt! har dock redan panik över att jag inte pluggar nåt. ska redan på måndag (helst söndag) lämna in en disposition på mitt fördjupningsarbete om hiv. PEPP!

dubbelhaka har fått en ny betydelse


ehe, snygg tjej va!?

mår bra

längtar hem, men ändå inte. har det ganska fint! skulle dock sätta på lyset (på cykeln, med hjälp av foten, i farten, som jag brukar), men istället in i hjulet och slog upp knä, hand och haka. sy? vad är det? man är ju en hårding. nu är det godnatt! sov gott!

can't do it on my own?


glad och ledsen


vill inte ändra min vardag. lämna livet här hemma. sommaren bakom mig. men, snart är det dags. jag älskar ju uppsala, men allt känns väldigt vemodigt just nu. men blir det som förra hösten (och hela året) så är det ju ingen fara, men det kommer bli jobbiga avsked på resan..

"familjedag"


sista jobbdagen avdankad! både skönt och lite sorgligt. kommer sakna alla goa kunder och fantastiska kollegor. efter jobbet blev det gokart, pizza och nu lite mys framför tv:n. imorgon väntar kräftskiva! blir nog en bra sista helg hemma i hälsingland.

en tur på havet


hösten gör sig påmind


vet inte om jag ska skratta eller gråta.

superbusy


önskar jag vore på gotland och hade semester igen. men har haft några trevliga jobbdagar och kvällar denna vecka. tack för det!

bästa månaden nånsin


asgrym helg. massa fina, bästiga, människor. fotboll, god mat, sång, dans, glädje(!) gillar läget!

borka karl


har långhelg i helgen, och bosatt mig i borka. ledig hela fyra dagar (fredag, lördag, söndag, måndag). och det ser ut att bli en bra helg. är grymt trött för tillfället, men det artar väl sig. idag har vi varit ute i långvind och solat och badat, och nu snart bjuder prinsen på middag. klagar inte! imorgon väntar match på förmiddagen och sen kalas på kvällen (ni hör ju själva). det blir kanonfint det här!

det var den dan det

upp 07.15, jobb 08.30-17.00, bilresa ca 17.00-18.15, match mot edsbyn 19.00-20.45, heeem!
helt slut. nu: sova!

jobba jobba jooobba

träna träna träääna

RSS 2.0