dött men glatt

livet rullar på hemma i hålan. är ganska upptagen, får inte så mkt tid över. det är trevligt och tråkigt i omgångar, men mest trevligt ändå. tråkigt att finvädret verkar komma nu när jag ska jobba hela långa dagarna, men hoppas det håller i sig längre än så helt enkelt.


hade för övrigt en väldigt trevlig midsommar hemma hos den här grabben, med fler av mina klasskamrater. tack för det! och mer om det senare.

lite smått uttråkad


sitter vid datan jaaa

it's not that hard but still


imorgon vankas det studentfirande i hela hudiksvall. det blir till att kolla på det traditionella studenttåget och träffa sara igen. blir supertrevligt! det ska bli jättefint väder också sägs det, så morgondagen blir nog en bra dag!

happy sad

blandade känslor att komma hem. men det är alltid trevligt att träffa familjen igen. nu ligger jag hemma i soffan i igge och tar det lugnt. imorgon väntar första fotbollsträningen för i år, ska bli superkul!

hur vilse jag än kommer gå så vänder jag inte om

det blev en bra dag. lite för bra kanske. idag har varit en härlig dag också! massa sol, trevligt sällskap, chicagospelande, badat för första gången i år. snart blir det nog mys ute på gräset. bra lördag!

what are words if you really don't mean them when you say them


är trött och pigg på samma gång. men borde nog sova. kan bli en bra dag imorgon känner jag.

familjen skarin


nästa vecka drar jag hem till familjen. men just nu leker livet här i uppsala. tar vara på sista tiden med gänget! och det är ett bra gäng minsann. men det är även de på bilden, så det ska bli kul att komma hem också!

RSS 2.0